Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مراسم تودیع فرهاد پرورش مدیرعامل پیشین و معرفی فرزانه شرفبافی سرپرست جدید هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران، صبح امروز انجام شد.

به گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، فرهاد پرورش مدیرعامل سابق هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در ایران مراسم گفت : در سال های گذشته با مشکلات سختی مواجه بودیم ، از مهمترین مشکلات می توان به مسدود شدن ۳۵ حساب BSP و مسدود شدن نزدیک به ۶۰ حساب بانکی هما و تحریم های سوختی اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت : در یکی از مکاتبات، سفیر آمریکا از شرکت PTT در تایلند خواسته بود به هواپیماهای هما سوخت ندهند و در غیر اینصورت سهامشان را از این شرکت خارج می کنند،همچنین در بلگراد نیز سفر آمریکا درخواست کرده بود تا در این شهر به هواپیماهای هما سوخت ندهند، و در غیر اینصورت پرواز بلگراد - واشنگتن را لغو خواهند کرد.

پرورش افزود ۴۵۰۰ نشست و برخاست اضافه انجام دادیم تا مشکل عدم سوخت رسانی به هواپیماهای هما را مرتفع کنیم و هر نشست و برخاست حدود ۲۰ هزار دلار هزینه اضافی را به شرکت تحمیل کرد.

مدیرعامل سابق ایران ایر گفت : هما یک شرکت ۵۵ ساله با زیر ساخت های بسیار قوی و پرسنل مجرب است که همین امر موجب شد تا این شرکت در سال های تحریم دوام بیاورد.

پرورش گفت : با تلاش های صورت گرفته مشکلات و محدودیت ها مرتع شد و کمیسیون اروپایی نیز محدودیت های ناوگان هما را رفع کرد و امروز تمام ایرباس های ایران ایر اجازه پرواز به اروپا را دارند.

وی گفت : بیش از ۵۰۰ مرتبه در فرودگاه های اروپایی چک شدیم و توانستیم شاخص SSI هما به ۰.۹۸ برسانیم.

پرورش خاطر نشان کرد : در دو سال گذشته نیز با تلاش های بی وقفه توانستیم سه قرارداد بزرگ برای خرید هواپیما از ایرباس ، بوئینگ و ATR امضا کنیم.

فرزانه شرفبافی سرپرست جدید هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در این مراسم گفت : باید توانمندی‌های خود را برای بهره برداری هرچه بهتر از ناوگان به کار ببندیم.

وی گفت : با برنامه ریزی و مدیریت منابع مالی و انسانی می توان موجبات رشد هرچه بیشتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران را فراهم آورد.

شرفبافی گفت : برنامه راهبردی هما در شرف تدوین است و از مهمترین برنامه ها، بازسازی و اصلاح ساختاری همه جانبه هماست.

گفتنی است ، فرزانه شرفبافی سرپرست جدید هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران دارای مدرک دکتری هوافضا از دانشگاه صنعتی شریف است و بیش از بیست سال سابقه فعالیت در هما را دارد.

وی پیش از این عضو هیات مدیره و رئیس مرکز آموزش و بهسازی منابع انسانی هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران بوده است.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۴۶۲۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رویترز، در پی فرود خطرناک یک فروند هواپیمای باری بوئینگ مدل ۷۶۷ در فرودگاه استانبول که به‌دلیل مشکل فنی، قادر به باز کردن چرخ‌های جلو نبود، تحقیقات در این زمینه آغاز شد.

این هواپیما که از مبدا فرودگاه «شارل دوگل» پاریس برخاسته بود، پس از اطلاع به برج کنترل فرودگاه استانبول درباره مشکل فنی و باز نشدن چرخ‌های جلو، با هدایت برج کنترل با دماغه روی باند فرود آمد.

تیم‌های امدادونجات فرودگاه و آتش‌نشانی پیش از فرود هواپیما به محل اعزام شدند اما این سانحه هیچ مصدوم یا قربانی نداشت. هواپیمای مذکور که یکی از متداول‌ترین هواپیماهای باری محسوب و برپایه مدل ۷۶۷ مسافربری طراحی شده است، حدود ۱۰ سال عمر دارد.

یکی از مقامات وزارت حمل و نقل هوایی ترکیه گفته است که واحدهای این نهاد در حال بررسی علت حادثه هستند. تصاویر ویدئویی نشان می‌دهد که این هواپیما در هنگام فرود با دماغه دچار حریق جزئی شده و جرقه‌های آتش و دود ناشی از آن به هوا برخاسته است. ژوئن پارسال نیز یک فروند هواپیمای بوئینگ کوچک مدل ۷۱۷ متعلق به خطوط هوایی دلتا در کارولینای شمالی فرودی مشابه داشت.

هرچند کارخانه‌های تولیدکننده عمدتاً مسئولیت تعمیر و نگهداری هواپیماها را پس از ورود آنها به چرخه پرواز برعهده ندارند اما بوئینگ به‌دنبال مجموعه‌ای از سوانح هوایی که در ماه‌های اخیر برای هواپیماهای ساخت این غول هواپیماسازی رقم خورده، به شدت هدف انتقادات و تحقیقات قرار گرفته است.

کد خبر 6100827

دیگر خبرها

  • بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم
  • دستور کار نشست آینده ناتو: نیروی نظامی به اوکراین اعزام نمی‌شود
  • سند راهبردی امور زنان در وزارت آموزش و پرورش تدوین شد
  • رسوایی ایمنی در هواپیماسازی بوئینگ آمریکا
  • آمریکا در ۴۵ سال اخیر هیچ پیروزی‌ای در مقابل جمهوری اسلامی نداشته است
  • برگزاری جلسه تودیع و معارفه اعضای هیأت مدیره ایران ایر
  • پرواز تهران - خرم‌آباد به فرودگاه مهرآباد بازگشت
  • پروازهای شرکت هواپیمایی ایران‌ایر تهران-ایلام -تهران لغو شد
  • لغو دو پرواز ایلام - تهران به علت شرایط نامساعد جوی
  • یک هزار و ۹۱۹ عنوان برنامه عمرانی و غیر عمرانی در استان سمنان انجام شده است/ پروژه آب‌رسانی به ۲۶۰ روستا در دستور کار است